nlen
Op zoek naar een Europese professional?
European Professionals helpt u bij de internationale werving en selectie binnen uw organisatie.

Internationale Werving en Selectie

European Professionals richt zich op de internationale werving en selectie van professionals voor het technisch MKB in Europa. Sinds een aantal jaren merken we dat er meer en meer sprake is van internationalisering en één Europese arbeidsmarkt. Bedrijven hebben zowel vestigingen als klanten in het buitenland of maken gebruik van outsourcement. Wij kijken, net als u, verder dan de landsgrenzen en geloven in de kracht van Europa en mogelijkheden van Europese samenwerking. Samen komen we verder dan alleen.

  • Bent u op zoek naar een Europese professional om binnen uw Nederlandse bedrijf te komen werken?
  • Zoekt u een technisch professional voor uw nevenvestiging of dochteronderneming ergens in Europa?
  • Zou u graag een zelfstandige professional, bijvoorbeeld een salesmanager of exportmanager, toevoegen aan uw MKB die bereid is om veel door Europa te reizen?
In al deze trajecten verzorgt European Professionals graag de internationale werving en selectie voor u. Om u zo goed mogelijk te begeleiden en adviseren bekijken wij in onze werkwijze per traject welke stappen er nodig zijn en welke cultuur goed aansluit bij uw MKB bedrijf. Ook wij vinden het, net als u, vervelend dat de arbeidsmarkt momenteel schaars is. Daarom denken we graag op een creatieve manier met u mee hoe we toch die ene passende internationale professional kunnen vinden. In de praktijk betekent dit dat we de vacature vaak zowel in Nederland als in het buitenland uitzetten of bijvoorbeeld samen met u op LinkedIn zoeken naar potentiële kandidaten. European Professionals is een label van Métier, een organisatieadviesbureau opgericht in 2001 door Ingobert Veen, met vestigingen in Zwolle, Groningen en Barneveld. Omdat steeds meer van onze opdrachtgevers, voornamelijk technische bedrijven, ons vragen internationale werving en selectie trajecten te begeleiden hebben we besloten het internationaal werven als losstaand label neer te zetten in de vorm van European Professionals.

Neem vrijblijvend contact op
error: Content is protected !!