nlen

Reviews

"Métier heeft ons geholpen bij de zoektocht naar engineers die geïnteresseerd waren in een traineeship binnen onze organisatie met het doel hun unieke kwaliteiten te ontdekken en deel te nemen aan ons Technische Team. Métier heeft een internationaal netwerk tot haar beschikking en heeft ons in contact gebracht met interessante kandidaten. Door contact te houden met de Technisch Manager in plaats van de HRM Manager, was Métier in staat de juiste technische talenten te selecteren. We zijn erg blij dat we een getalenteerde jonge engineer uit Spanje hebben gevonden met de hulp van Métier."

Wieger Wiegersma, general manager
Axxor

De samenwerking met Metier kenmerkt zich door een grondige analyse van niet alleen ‘wat er gezocht wordt’ maar ook ‘wat er nodig is’. Na deze analyse volgt er adequate opvolging en een effectieve eerste (internationale) selectie. Ondanks de krappe arbeidsmarkt hebben we de procedure binnen enkele weken positief kunnen afsluiten.

Fred Jan Weggen, managing director
Mefiag

In onze zoektocht naar een engineer hebben we via European Professional een goed opgeleide Roemeen gevonden. Een gouden zet vond ik de tussenstap waarin de kandidaten zich presenteerden aan de hand van een Powerpoint. Op die manier maakten de kandidaten voor ons inzichtelijk met welke technieken ze ervaring hadden. De taalbarrière die er anders toch is, viel daardoor weg. We zijn blij met de internationale professional die bij ons komt werken en houden er mogelijk zelfs een ‘spin-off’ met een andere kandidaat aan over.

Marcel Ruesink, algemeen directeur
DT Dijkstra

Voor onze vestiging in Bulgarije is door European Professionals een plantmanager geworven. Door middel van het brede netwerk hebben jullie voor ons een Nederlander gevonden die al jaren in Roemenië woonde en daardoor goed met het cultuurverschil kon omgaan. De eerste gesprekken zijn via videoconferencing gevoerd en het vervolggesprek is samen met Ingobert Veen ter plaatse in Bulgarije gevoerd. European Professionals heeft voor ons toegevoegde waarde vanwege het grote netwerk en de prettige begeleiding.

Wouter Rietdijk, managing director
RIS Rubber
error: Content is protected !!