nlen

Adviseurs

Ingobert Veen
Adviseur werving en selectie

Ingobert is internationaal recruitment adviseur bij European Professionals en de eigenaar van Métier. Hij studeerde bedrijfseconomie met als specialisatie arbeid in het productieproces. Ingobert heeft een sterke internationale interesse en gaat dan ook, al sinds zijn studietijd, met regelmaat naar diverse Europese landen voor werk en handelsmissies. Hij is daardoor onder andere meerdere keren in Oekraïne, Moldavië, Bulgarije, Hongarije, Duitsland, Spanje, Roemenië, Estland, Georgië en Azerbeidzjan geweest. De passie van Ingobert ligt bij internationaal werkzame MKB bedrijven in de techniek en metaalbewerking, die veelal dochterondernemingen of klanten in het buitenland hebben. Naast Nederlands, spreekt Ingobert goed Engels en Duits, redelijk Spaans en heeft hij kennis van de Franse taal.

Deborah Marcus
Adviseur werving en selectie

Deborah is werkzaam als adviseur internationale werving en selectie en organisatieontwikkeling. Al sinds haar studie Personeel & Arbeid heeft ze veel gereisd, onder andere door Azië, Australië en Noord-Amerika. Van 2007 tot 2010 woonde en werkte ze in Adelaide, Australië. Bij terugkomst in Nederland is ze zich gaan specialiseren in arbeidsbemiddeling en heeft ze zes jaar gewerkt als Intercedent en Recruiter bij Randstad Uitzendbureau. Sinds januari 2017 zet ze haar opgedane kennis en internationale ervaring in bij Métier en European Professionals.

Marjan Tamminga

Marjan is ondersteunend op het gebied van werving en selectie en organisatieontwikkeling. Zo schrijft zij onder andere (wervings)teksten en faciliteert de adviseurs bij de voortgang van de projecten. Ze heeft de studie Personeel & Arbeid afgerond en daarna een aantal jaar op een P&O afdeling bij een MKB organisatie gewerkt. De ervaring die zij vervolgens heeft opgedaan als officemanager bij Métier in combinatie met gevoel voor taal (met name het communiceren in het Engels) komen in deze rol goed van pas.

error: Content is protected !!